Siden 1998 har fodboldverden været beriget med Nikes hyperpopulære Mercurial støvle. For at fejre Mercurial modellens 20 års jubilæum udgiver Nike nu en helt ny ”What the Mercurial” støvle. Ved modellens første udgivelse i 1998 overraskede Nike med støvlens farver og materialer. Derudover var det også overraskende, at  den brasilianske angrebstjerne Ronaldo Luís Nazario de Lima var valgt som frontperson for siloens første model. I en kamp mod Parma i den italienske Serie A blev Ronaldo den første fodboldspiller nogensinde til at iføre sig Mercurial støvlen, da han d. 8. marts 1998, da han optrådte i sin signaturstøvle Mercurial R9. Siden den første udgave af Mercurial, har støvlen gennemgået en række teknologiske og designmæssige innovationer.

What the Mercurial anno 2018

Den nye “What the Mercurial” Superfly 360 støvle er inspireret af hele ni forskellige Mercurial modeller, heriblandt Mercurial R9 fra 1998 og den seneste ”What the Mercurial”-udgivelse fra 2016. Modellens overordnede formål har altid været at hjælpe atleterne til optimal fart samt give de bedste forudsætninger for at score mål. Jubilæumsudgaven af denne støvle er bestemt ingen undtagelse.

Model: Nike “What the Mercurial” Superfly 360
Tilgængelig hos: Unisport.dk

Unik overdel

Nike “What the Mercurial” Superfly 360 er udstyret med en flot sort og sølv overdel, hvori der findes en række detaljer, der referer til tidligere Mercurial-støvler. Det betyder at den sorte overdel har en hidtil uset detaljerigdom, der sætter en tyk streg under Nikes imponerende udvikling i forhold til teknologi og design. Helt konkret er det lykkedes Nike integrere en række former og teksturer gennem 2D-grafik, som indeholder ikoniske elementer siloen. Alt i alt er der skabt en helt unik overdel til jubilæumsstøvlen uden at gå på kompromis med støvlens teknologiske kunnen.

Model: Nike “What the Mercurial” Superfly 360
Tilgængelig hos: Unisport.dk

Kun 1998 par støvler udgives

Den nye ”What the Mercurial” er limiteret og der udgives kun 1.998 par af modellen. 20 par releasede allerede d. 8. marts ved NikeLab i Milano, mens de resterende par vil være tilgængelige på Nike.com og hos få udvalgte forhandler fra d. 12. marts. Du for eksempel forudbestille støvlerne hos Unisport.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Model: Nike “What the Mercurial” Superfly 360
Tilgængelig hos: Unisport.dk

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible