De populære modeller Visaro 2.0 og Furon 3.0 udgives snart i nye farvevarianter. Begge New Balance støvler udkommer i en farvekombination bestående af neongul, blå og sort. Støvlerne tager over for den sort/blå Visaro 2.0 og den blå/røde Furon 3.0, der blev lanceret i november 2017. Med de kommende udgivelser skyder New Balance et spændende år 2018 i gang. Et år hvor brandet må særdeles opsat på at få deres støvler bredt repræsenteret ved det kommende den VM-slutrunde.

New Balance Visaro 2.0 “Maldives Blue“

Den nye version af Visaro 2.0 har fået tilnavnet ’Maldives Blue’, hvilket beskriver støvlens blå farve, der mest af alt leder tankerne hen mod det turkisblåt hav, der blandt andet findes ved Maldiverne. Udover den blå grundfarve er overdelen sort ved hælen, mens New Balance logoer samt støvlens ydersål er neongul.

Visaro 2.0 er designet til at give de optimale betingelser for den spilstyrende midtbanespiller, der med sin boldsikkerhed og præcise pasninger dikterer kampen. Visaro 2.0 understøtter denne spillertype blandt andet ved overdelen, hvor Hexaprene kontrol- og sparkezoner er integreret. Disse bidrager til, at du lettere kan tæmme bolden ved hårde afleveringer. Derudover indgår en speciel mikrostruktur i overdelen, hvilket bidrager til en øget friktion mellem bold og støvle, for en forbedret boldkontrol. Overdelens sparkezoner sikrer, at du får et renere træf på bolden, så dine spark bliver mere nøjagtige. New Balance har udviklet en Pro Foam skabelon, der giver god komfort i Visaro-støvlen. For at sikrer dig den optimale bevægelighed og stabilitet på banen, er Visaro 2.0 udstyret med en fleksibel ydersål med en knopfiguration udarbejdet på baggrund af data.

New Balance Furon 3.0 “Hi Lite“

Hvor Visaro 2.0 er rettet mod den kontrollerende midtbanespiller, er Furon 3.0 omvendt designet til den hurtige angriber. Furon 3.0 ’Hi Lite’s colourway er overvejende neongul, mens detaljer på overdelen er i samme blå, som hos Visaro 2.0 ’Maldives Blue’. Støvlens neongule overdel er fremstillet af et meshmateriale, som er udviklet til høj fart. Overdelen på Furon 3.0 er designet på baggrund af indsamlet data. New Balance har således foretaget en tryktest, hvor det blev undersøgt, hvilke områder af støvlen, som blev udsat for mest belastning ved accelerationer, retningsskift og opbremsninger. Ud fra resultaterne udviklede New Balance teknologien Fanton Fuse Selective Melt, som er en tynd burkonstruktion, der smeltes ovenpå støvlens overdel. Ydersålen på Furon 3.0 ’Hi Lite’ er opbygget af tre lag, som hver bidrager med noget bestemt. Yderst findes et lag for retningsbestemt support, dernæst følger en stykke nylon, der stivner sålen og til sidst findes en såkaldt TPU-ydersål, som bidrager med fleksibilitet.

New Balance Visaro 2.0 ’Maldives Blue’ og Furon 3.0 ’Hi Lite’ udkommer snart, men indtil da kan du forudbestille begge modeller på unisport.dk.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Soccerbible