Nu skal vi snart ikke vente længere før de største europæiske ligaer påbegynder en ny sæson. Derfor er det tid til nye støvler til den kommende sæson. Vi har allerede set en række støvle-udgivelser fra Nike, adidas og Puma og nu vil Umbro altså også være med. Umbro præsenterer nu to nye støvler. Den helt nye generation af Velocita-siloen og en ny colorway til Medusae II Elite.

Velocita 4 Pro

Velocita er Umbros fartstøvle, der er udarbejdet til at skabe de bedste betingelser for den eksplosive spiller. Med udgivelsen af Velocita 4 påbegyndes en ny generation siloen, men det ændrer ikke på, at farten er støvlens fokusområde. Velocita 4 Pro udkommer i en hvid udgave med detaljer i lime og sort. Overdelen er udformet i et unikt tre-lags-konstruktion, hvorpå der på forfoden findes diamandformede felter, hvis funktion er at give foden den optimale fleksibilitet ved acceleration. Den største forskel fra forgængeren Velocita 3 er støvlens ydersål. Velocita 4 Pro er lavet med en nyudviklet Sprint+ ydersål, der er udformet i et Pebax letvægtsmateriale med en kombination af kegleformet knopper og lange knopper til at sikrer det bedste greb i banen.

Medusae II Elite

Den nye udgave af Umbros Medusae-støvle følger stilen fra Velocita 4 Pro, da den ligeledes udkommer med farvekombinationen hvid, lime og sort. Medusae har et simpelt udtryk, hvor forfodens overdel er hvid, mens der ved støvlens indgang findes striber med mønster i lime og sort. Medusae er udstyret med en hybridoverdel produceret af henholdsvis et stykke premium kængurulæder på forfoden, mens midtfoden og hælen er af et meshmateriale. Denne kombination skaber en let støvle med et direkte touch på bolden. Støvlen er udstyret med Umbros Speed ydersål med specielle fleksionsriller, der øger din bevægelsesfrihed.

Release

Du kan købe både Velocita 4 Pro og Medusae II Elite på prodirectsoccer.com nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com