Magnetico siloen erstattede tilbage i februar Clutchfit støvlen og er hurtigt blevet en af Under Armours mest imponerende støvler. Nu udkommer så tredje udgave af Magnetico Pro, som i denne omgang har fået en ekstraordinær colourway.

Guldstøvler til titelaspiranter

Magnetico Pro releaser nemlig med overdel i metallisk guld, som skal matche de fodboldsspillere, der ved sæsonafslutningen hædres med pokaler og medaljer. Det betyder blandt andet Under Armours atleter Trent Alexander-Arnold fra Liverpool og Granit Xhaka fra Arsenal resten af sæsonen vil iføre sig den nye Under Armour Magnetico Pro ”Metallic Gold”. Støvlerne vil således kunne fuldende Xhakas look, hvis det skulle lykkedes ham og Arsenal at løbe med Europa League-titlen i år. Eller  hvis Alexander-Arnold og Liverpool formår at færdiggøre sæsonen på bedste vis og  vinde Champions League-pokalen, vil støvlerne kunne pryde det efterfølgende sejrsfoto.

Model: Under Armour Magnetico Pro “Metallic Gold”
Tilgængelig hos: prodirectsoccer

Designet

Den nye Magnetico-støvle udkommer med en redesignet overdel, som er opbygget i en tre-lags-konstruktion. Overdelen er designet med fokus på at give dig den optimale komfort, hvilket betyder, at støvlens fit er perfekt fra første gang, du træder i den. Dertil er overdelen lavet således, at materialet er særligt tyndt på forfoden, hvilket bidrager til et direkte touch på bolden. Overdelen er fuldkommen guld og giver støvlen et ekstravagant look. Den eneste farveafvigelse, er det sorte Under Armour-logo. Selv den innovative og lette corespeed-ydersål har fået en blank guldfarve. Derudover ydersålen er lavet så den passer til fodens naturlige anatomi, hvilket hjælper til stabilitet ved acceleration og hurtige retningsskift. Støvlen er ideel til den hurtige spiller, der udfordrer forsvaret gang på gang og brillerer med sin utrolige teknik.

Model: Under Armour Magnetico Pro “Metallic Gold”
Tilgængelig hos: prodirectsoccer

Under Armour Magnetico Pro ”Metallic Gold” er tilgængelig på prodirectsoccer.com nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible