Under Armours helt store frontperson på fodboldsiden, Memphis Depay, får nu en ny signaturstøvle ved udgivelse af Spotlight 2.0 Dreamchaser Limited Edition. Støvlen er inspireret af Depays tatovering, som han har henover brystet, hvor ’DremaChaser’ står skrevet sammen med to vinger og en firkløver. Tatoveringen skal symbolisere Depays egen rejse i fodboldverden og være en konstant påmindelse om, at han ved troen på sig selv og hårdt arbejde kan gøre sine drømme til virkelighed. Med de nye støvler kan han nu få samme påmindelse, når han trækker i dem inden kampstart.

Efter et mindre vellykket ophold i Manchester United har Depay igen fået tur i fodboldspillet i franske Olympic Lyon, hvor han i denne sæson står noteret for otte mål og fire assists i 15 kampe. Depay vil bære sin nye signaturstøvle på søndag, når Lyon tørner sammen med Montpellier i Ligue 1.

Lad os tage et nærmere kig på, hvad det er for en støvle, han trækker i. Spotlight 2.0 Dreamchaser Limited Edition kommer i en guld/blå farvevariant. I overdelens guldområder findes detaljer med Egyptiske Hieroglyffer, der ligeledes er designet ud fra Depays tatovering. Derudover fremtoner Under Armours logo ved hælens ydreside i blå på guld, samt på indersiden i en guldvariant på blå baggrund. Overdelen er udarbejdet i et syntetisk lædermateriale, som er særdeles blødt og smyger sig naturligt om foden. Dette giver en yderst komfortabel pasform. Overdelens konstruktion er unikt lavet, så den skjuler snørebåndene. Dette skaber en mere jævn overflade, der bidrager til et renere touch på bolden, samt en større sparkeflade, så du oplever et præcist træf i dine spark. Da fart er en helt afgørende faktor for Depays spillestil, har Under Armour udstyret støvlen med en carbon-ydersål, der har et særligt knopsystem, hvilket skaber et eksplosivt afsæt. I støvlen findes en udtagelig indersål, der indeholder Speedform-teknologi. Sålen skaber øget friktion og giver et skridsikkert greb i støvlen. På den måde er du sikker på, at al din energi og kraft bliver omsat til fremdrift, således du nemt og effektivt kan sætte din modstander af.

Under Armour Spotlight 2.0 Dreamchaser Limited Edition kan købes hos Unisport.dk nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.