Det britiske sportsbrand, Umbro, går med lanceringen af den nye Triadic Pack tilbage i historien og henter inspiration fra deres grundlægger Harold Humphreys. Packen indeholder Umbros tre populære siloer Medusae, Accuro og Velocita. Harold Humphrey har udtrykt, at der kræves tre nøgleord for at opnå succes. Nøgleordene er entusiasme, ihærdighed og frækhed, og ifølge Humphrey er det ligeledes vigtigt, at de tre elementer er ligeligt fordelt. For at understrege den vigtige balance mellem de tre elementer, er støvlernes farve ligeligt fordelt omkring farvehjulet. Det kommer således til udtryk ved, at packens modeller har fået et stilrent hvidt design, hvor Umbros logo fremtræder i henholdsvis lilla, grøn og orange.

Medusae II Elite er inspireret af første ord, entusiasme, hvilket kommer til udtryk gennem støvlens lillafarvede Umbro logo. Medusae er designet til spilleren, der udtrykker sin entusiasme gennem sin iver efter at være i boldbesiddelse. Støvlens er udstyret med en innovativ hybridoverdel, hvor fronten er i kængurulæder, der bidrager med et godt touch, mens den midterste og bagerste del af støvlen er udformet i et letvægtsmateriale, der gør støvlen let og giver god support. For at sikrer støvlens hurtighed er Medusae designet med en Pebax ydersål, der er fleksibel og bidrager således med optimal bevægelighed i eksplosive aktioner.

Packens grønne UX Accuro model repræsenterer det andet element til succes, ihærdighed. Støvlen er derfor også skabt til den arbejdsomme spiller, der giver sit ypperste fra start til slut. Accuros helt store styrke er dens komfort. God komfort er ofte noget, som folk tager for givet, men i Accuro-modellen har Umbro skabt en støvle med overlegen komfort, der direkte kan forbedre dit spil. Overdelen er designet med en speciel tekstur kaldet, Touch Control. Det betyder, at friktionen mellem bolden og støvlen er forbedret, hvilket styrker din boldkontrol. Teknologien ses ved støvlens front, som er beklædt med puder, der sammen med den semi-integrerede tunge og det asymmetriske snøresystem, giver en større og renere sparkeflade. Overdelen er placeret på en Pro-Stance ydersål, der er designet til at understøtte fodens naturlige bevægelser.

Triadic Packens sidste model er Velocita 3, der udtrykker Humpreys tredje element til succes, frækhed. Velocita er til den lynhurtige spiller, der konstant driver gæk med modstanderen og altid har målet for øje. Måden hvorpå støvlen understøtter denne aggressive spillestil, er ved dens pasform, lockdown og fleksible sål. Velocita er konstrueret med en hybrid overdel af et neoprenmateriale og et letvægtsmateriale. Neoprenet er placeret ved indgangen til foden, hælen og stykket over midtfoden. Materialet skaber en soklignende pasform, der sikrer en stram og behagelig støtte om foden. Den stramme pasform er vigtig ved eksplosive retningsskift, da det sikrer, at støvlen følger foden. Letvægtsmaterialet findes ved yder- og indersiden af foden samt på tværs af støvlens snude. Materialet styrker din fornemmelse af bolden. Støvlens A-frame lockdown omkring foden, sikrer at din energi udnyttes på bedste vis. Velocita 3 er ligesom sine forgængere udstyret med en Pebax ydersål, der ved sin fleksibilitet giver den optimale bevægelighed på banen.

Du kan købe Triadic Packens tre modeller Medusae, Accuro og Velocita på Prodirectsoccer.com nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

NIVEAUER

Umbro Medusae II Elite FG
Pris: £180

Umbro UX Accuro Pro FG
Pris: £140

Umbro Velocita III Pro FG
Pris: £145

Billeder fra Umbro & Soccer Bible