For 20 år siden stod Michael Owen bag et af de mest ikoniske mål scoret iført Umbro-støvler. Det skete, da han i en alder blot 18 år bragte England foran 2-1 mod Argentina i et skæbnesvanger kvartfinaleopgør i VM-slutrunden 1998. For at hylde det fantastiske øjeblik relancerer Umbro nu støvlen ’Speciali 98’.

90’er inspireret kollektion

Den nye ’Speciali 98’ er inspireret af den støvle, han bar under VM 1998. Målet mod Argentina blev startskuddet for Michael Owens flotte fodboldkarriere, hvor han blandt andet formåede at vinde en Ballon d’Or-titel. Udseendemæssigt er ’Speciali 98’ en hel klassisk sort læderstøvle med store hvide Umbro-logoer placeret på både yder- og inderside. Støvlen er en del af Umbros nyeste kollektion, der udover støvlen, indeholder t-shirts, jakker, shorts og bukser, som alle er holdt i farvekombinationen sort/hvid/blå. Alle genstande er inspireret af stilen fra 1990’erne, hvor særligt brugen af store og tydelige Umbro-logoer, gør sig gældende.

Den nye ’Speciali 98’

’Speciali 98’ er udformet i et stykke blødt kængurulæder med samme specifikationer som den originale model fra 1998. Læderet er meget tyndt, men utroligt stærkt, hvilket resulterer i at støvlen er let og derudover giver et direkte touch på bolden. Atypisk for de fleste støvler i dag, har ’Speciali 98’ den stor fold over tunge, da tungen er lavet ud fra samme dimensioner som som den originale. Støvlen er udstyret med en TPU-ydersål, der giver foden en god stabilitet og støtte.

Release

Vil du skrue tiden 20 år tilbage og prøve kræfter med den 90’er inspirerede støvle, kan du købe den på prodirectsoccer.com nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: