Nu udgiver Umbro deres tre mest populære støvler i formidable pastelfarver, som Umbro-spillere skal bære i de sæsonens afsluttende kampe. Packen indeholder en orange Medusae II Elite, en turkis udgave af Velocita 3 og UX Accuro i en grøn. Med støvler i disse farve er du sikker på at blive bemærket for dine egenskaber på banen. De tre støvler repræsenterer alle fart, touch og kontrol og er designet i tæt forbindelse med professionelle spillere, således de opfylder deres særlige krav.

Velocita 3 Pro Island Paradise/Black

Umbro Velocita 3 er en fartstøvle, der er specielt udviklet til at give dig de bedste forudsætninger for altid at være et skridt foran de andre. Støvlen er udstyret med en hybridoverdel, bestående af to forskellige materialer. Et neoprenmateriale findes ved indgangen til foden og ved hælområdet, mens et meshmateriale er på ydersiden af foden, samt ved tåområdet og på den midterste del af foden. Hybridoverdelen en soklignende fornemmelse samtidig med at du også opnår et unikt touch på bolden. Velocita kommer med en let ydersål, der er lavet i et letvægtsmaterialet Pebax, som bidrager med fleksibilitet.

Model: Umbro Velocita 3 Pro Pastel Pack
Tilgængelig hos: Unisport

Medusae II Elite Papaya/Black/White

Denne Umbro Medusae støvle er den lyst bidrag med sin orangefarvet overdel med sorte detaljer ved logo og snørebånd. Medusae har ligeledes en hybridoverdel, som er produceret af henholdsvis et stykke premium kængurulæder på forfoden, mens midtfoden og hælen er af et meshmateriale. Kombinationen skaber en ultralet støvle, der giver dig et godt touch og en god komfort. Støvlen er udstyret med Umbros Speed ydersål med specielle fleksionsriller, der øger din bevægelsesfrihed. I støvlen findes en udtagelig indersål som er lavet til at give et anatomisk korrekt fit.

Model: Umbro Medusae II Elite Pastel Pack
Tilgængelig hos: Unisport

UX Accuro II Patina Green/Black/White

Umbro Pastel Pack’s grønne Accuro støvle kombinerer, som Medusa II Elite, det lette meshmaterial med klassisk kængurulæder og skaber grundlaget for den optimale kontrol over bolden. Overdelen indeholder også den såkaldte Impact Control teknologi, som indebære zoner, der skaber en større og renere sparkeflade. Støvlen er udstyret med en unik Pro Stance ydersål, der giver dig en god balance og stabilitet i støvlen. Ydersålen er specialudviklet til at følge fodens naturlige bevægelser, mens knopperne sørger for god komfort og optimal ydeevne.

Model: Umbro UX Accuro Pastel Pack
Tilgængelig hos: Unisport

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible