Engelske Umbro udkommer, ligesom mange andre sportsmærker pt. med helt nye fodboldtrøjer. Trøjerne inkluderer en klassisk blå hjemmebanetrøje til Everton, og en historisk-refererende udebanetrøje til PSV, hver præget af en helt unik Umbro-detalje.

”Go on”

Med sloganet ”Go on”, som referer til byen Liverpool, som er et livligt og kreativt sted, så har Umbro & Everton skabt en kampagne, som skal løfte Everton i næste sæson. Den nye hjemmebanetrøje er inspireret af Evertons fans, og hiver derudover også inspiration fra tidligere klassiske trøjer. Trøjen er den velkendte Everton-blå, dog forfinet med små indspark af hvide detaljer. Et eksempel er kragen på trøjen, som ses i en stilet hvid, og suppleret med to knapper. Umbro har derudover også inkorporeret deres eget logo rundt om begge ærmer, som en form for ”kadeau” til de klassiske Everton trøjer igennem tiden, og hermed skabt en helt speciel hjemmebanetrøje til Everton og deres fans.

25. Maj 1988

Den 25. Maj 1988, spillede hollandske PSV mod portugisiske Benfica i 1987/88 Europa Cup finalen. PSV, som dengang var trænet af legendariske Guus Hiddink, vandt over Benfica i straffesparkskonkurrence 6-5, og vandt dermed også Europa Cup trofæet. PSV var dengang iført en klassisk hvid trøje, suppleret med lyseblå striber. Det nuværende PSV-hold, har netop vundet den hollandske liga, Eredivisie, og for at fejre det, så har Umbro beriget PSV med en helt ny udebanetrøje, som fejrer både mesterskabet, men også det historiske 88’ hold. Udebanetrøjen er ligesom 1988 udgaven, en klassisk hvid, med lyseblå detaljer. Alt skrift på trøjen er farvet lyseblåt, som virkelig fremhæves grundet den hvide baggrund. Den helt store detalje på trøjen, er dog Umbro’s logo som omfavner begge ærmer. Ligesom med Evertons nye hjemmebanetrøjer, så bringer Umbro retro-stilen tilbage via de detaljeret ærmer.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible