Sidste års tredjeplads i den engelske Premier League, Tottenham Hotspurs, kunne lørdag eftermiddag i sæsonåbneren mod Newcastle fremvise holdets nye 3.-trøje, der har referencer til historiske trøjer fra 1985 og 1991.

Geografisk stolthed

Den nye 3.-trøje er inspireret af klubbens territoriale stolthed, hvilket tydeligt ses på trøjens front, hvor den nordlige bydel af London er grafisk afbilledet. På afstand ligner grafikken mest et moderne og stilfuldt designindslag, men kigger nærmere på det, ser man at mønsteret danner et luftfoto af Tottenham Hotspurs lokalitet ved Haringey. Derved udtrykker trøjen mange fans stolthed over områder, hvor klubben holder til og har sin oprindelse.

Grønt design

Trøjen består af to farver af grønne nuancer. På front og ryggen er grundfarven turkisgrøn, mens området ved skuldre og bryst har fået en mørkere grøn farve. Farverne supplere hinanden godt og skaber et moderne look. På brystet findes Hotspur klublogoet, som er lavet med en metallisk finish, der skal indikere Tottenhams store passion for at kæmpe med om trofæer og medaljer. Samme metalliske sølvfarve findes også omme i nakken, hvor der løber en stribe ned mod ryggen. Trøjen er udset til at blive brugt som 3. Trøje i Premier League, mens det også vil være den trøje Tottenham ifører sig til deres kommende internationale kampe i Champions League.

Release

Du kan købe Nike Tottenham Hotspur 2018/19 tredje trøje på nike.com.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com og nike.com