Vinderen af VM 2018 må vi vente med, at kåre til om en måned, men indtil da kan vi kåre de fedeste VM-fodboldtrøjer. 32 nationer, og 64 forskellige fodboldtrøjer, kommer til at præge VM-banerne, og hvis du er tvivl om, hvilken trøje du skal iføre dig, når Danmark ikke spiller, så kommer vi med fem klare bud på en vinder.

Portugal – Hjemmebanetrøje

Karakter: 8/10

Den nye Nike Portugal hjemmebanetrøje, er en fantastisk kombination af den mørke, velkendte portugisiske røde farve, og den triumfrige guld farve, som skal symbolisere EM sejren i 2016, og udstråle sult efter mere guld.

Model: Portugal – Hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: Nike.com

Frankrig – Hjemmebanetrøje

Karakter: 7/10

Hvor går grænsen mellem kedelig og simpel? Frankrigs nye Nike hjemmebanetrøje, vil af mange nok blive set som ”kedelig”, men her på Saksespark, synes vi at trøjen fremstår simpel og stilet. Den enkle kombination af mørke blå, og lyseblå på ærmerne, skaber et stærkt og kynisk look.

Model: Frankrig – Hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: Nike.com

Nigeria – Hjemmebanetrøje

Karakter: 11/10

Der er vist ingen uenighed, når det kommer til Nigerias nye Nike hjemmebanetrøje. Den er vinderen af VM 2018 fodboldtrøjer. Dens modige ”V” mønster som præger hele trøjen, kombineret med en frisk limegrøn, og en zebra-lignende effekt på ærmerne, skaber i helhed en kaotisk, men unik fodboldtrøje, som alle burde eje.

Model: Nigeria – Hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: Nike.com

Tyskland – Udebanetrøje

Karakter: 9/10

Bare rolig, adidas kan også levere fantastiske fodboldtrøjer, og det kan man bl.a. se, når man ser Tysklands nye adidas udebanetrøje. At beskrive trøjen, er nærmest umuligt, og den skal derimod bare ses, for dens skarpe retro-look, som skiller sig ud fra mængden af gængse udebanetrøjer.

Model: Tyskland – Udebanetrøje
Tilgængelig hos: adidas.dk

Japan – Hjemmebanetrøje

Karakter: 8.5/10

Når man inkorporerer nationalhistorie ind i ens trøje, på den måde som adidas, har gjort det med Japans nye adidas Hjemmebanetrøje, så det svært ikke, at blive storrost. Det samurai-inspireret mønster, der præger trøjens front, udstråler styrke, disciplin og kriger-mentalitet.

Model: Japan – Hjemmebanetrøje
Tilgængelig hos: adidas.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible