Adidas’ nyeste Ace-model, adidas ACE 17+ PureControl, blev 1. september 2017 præsenteret som en del af lanceringen af adidas Thunderstorm Pack. Packen indeholder udover ACE-modellen også støvler fra de øvrige populære serier Nemeziz og X. Fælles for de tre modeller er, at de alle har indarbejdet ’Thunderstorm’ i deres grafiske udtryk. Adidas ACE 17+ PureControl er navy med print af lynnedslag på overdelen, mens sålen er turkis, hvilket også gentages ved frontens adidas-logo samt i kanten ved de velkendte tre striber.

Adidas ACE 17+ PureControl er designet til den dominerende og boldbesiddende spiller med sublim teknik. Støvlen er udformet i en laceless konstruktion, hvilket ses i det sok-lignende fit, der skaber et en enkelt og rent look. Støvlen er udstyret med en Primeknit-overdel, der tæt omgiver foden og giver fleksibel støtte og let komfort. På overdelen findes et tyndt lag af knopper, kaldet NON STOP GRIP, der sikrer at bolden er limet tæt til fødderne. Hvor ACE-modellens overdel styrker din boldføling, er støvlens sål medvirkende til, at din hurtighed udnyttes optimalt. Med sprintframe ydersålen har adidas integreret deres Boost-teknologi, som returnerer den energi, der bruges, når du sætter af fra jorden.

Hvis du er den pasningssikre spiller, der kreerer dit holds spil, er adidas ACE 17+ PureControl det helt rigtige valg. Støvlen er udviklet til at fremme din teknik og sikrer hurtighed i vendinger og retningsskift, således du kan dominere spillet på bedste vis.

Adidas ACE 17+ PureControl kan købes i adidas store nu. 

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.