Puma er klar til pre-sæsonen med en ny pack, som indeholder to orange-præget fodboldstøvler: Puma Future 2.1 og Puma One 19.1. Disse to nye ”Uprising” Puma støvler er spækket med fremtrædende farver som står i stærk kontrast til andre sportsmærkers, sorte fodboldstøvler, som pt udgives.

Puma One 19.1 ”Uprising”

Den nye generation i Puma ”One”-støvlen har fået en sommerfarve opgradering. Den metalliske-sølv farve som præger det meste af støvlens teksturerede overdel, fremhæver de klare orange detaljer som er støvlens klare hovedpunkter. Den orange sok giver støvlen et friskt look, hvor det oveni giver en behagelig fornemmelse omkring foden og anklen.

Puma Future 2.1 ”Uprising”

”Griezmann”-støvlen, som de fleste nok kender den som, er ligesom Puma One støvlen, blevet givet en forfriskende farve-opgradering, som skaber et flamme-lignende udseende. En kombination af, primært, orange, mørke rød og sort, skaber et kaotisk, flammende og ”farligt” look, som vil skræmme de fleste forsvars spillere.

Release

Begge Puma støvler fra den nye ”Uprising Pack” kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible