De kolde regn- og snefulde dage begynder lige så stille at nærme sig, og for at holde vores humør oppe på fodboldbanen, har Puma udgivet en ny pack, der symboliserer de kolde vintermåneder. En kombination af blå og sølv er det gennemgående tema og farvevalg, som ses på de to nye Puma ”Stun Pack” støvler.

Puma ONE  1 ”Stun Pack”

Den første støvle i den nye Puma ”Stun Pack”, er Puma ONE, som har fået en blå makeover. Den nye colorway, minder en smule om den tidligere Puma ONE variant ”Illuminate”, der havde et indspark af lilla. En kombination af blålige og lilla nuancer, pryder hele støvlen, mens Puma-striben er fremhævet med en kontrastrig sølvfarve. De små blå detaljer på støvlens evoKNIT-sok, fuldfører hele støvlens tema.

Puma ONE 1 ”Stun Pack” – Teknologi

Puma ONE 1 støvlen er lavet med superblødt og tyndt K-læder, som i samspil med 3D-teksturerede strike-zoner, skaber det ultimative touch.  Derudover er den nye lette RAPIDSPRINT sål med til at reducere støvlens overordnet vægt, mens den forøger ens stabilitet, når man skal lave skarpe vendinger.

Puma Future 2.1 Netfit ”Stun Pack”

Den anden støvle, I den nye Puma “Stun Pack”, er Puma Future 2.1, eller Griezmann-støvlen, som mange nok kender den som. Sammenlignet med Puma ONE og dens mørke ydre, så er Puma Future 2.1 det stik modsatte, med sin iøjnefaldende lyse ydre og overdel. En iskold sølvfarve præger hele støvlens overdel, mens mørkeblå detaljer og indspark ses på støvlens evoKNIT-sok, snørebånd, Puma-logo og knopper. Puma Future 2.1 støvlen, skal repræsentere sneen der kommer til at invadere fodboldbanerne, når vi nærmer os vinter.

Puma Future 2.1 Netfit ”Stun Pack” – Teknologi

Puma Future 2.1 støvlen, er med sin NETFIT-teknologi, en yderst kreativ støvle, da man kan personliggøre ens måde at binde snørebåndene på, og dermed skabe ekstrem komfort. Udover at være en komfortable støvle pga. NETFIT-teknologien, og evoKNIT-sokken, så har den nye Puma Future 2.1 støvle, også en RAPIDAGILITY-sål, der ligesom Puma ONE sålen, formindsker støvlens vægt, mens den øger ens acceleration og bevægelighed.

Release

Den nye Puma ”Stun Pack”, med de iskolde Puma ONE 1 og Puma Future 2.1 Netfit støvler, kan forudbestilles lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible