Puma hopper med på januar-pack trenden, og har nu udgivet den farvestrålende ”Power Up” pack. Udover friske nye farver, har Puma også givet både Puma Future-støvlen og Puma One-støvlen et generations-boost, og introducerer hermed to teknologiske nye Puma fodboldstøvler, som er klar til det nye år.

Puma Future 19.1 ”Power Up” – Udseende

Den nye Puma Future 19.1 er det næste skridt i støvlens generations udvikling, og dens ”Power Up” udseende udstråler allerede 2019-favorit. Vi er i de kolde vintermåneder, og de sorte fodboldstøvler præger de fleste medieoverflade, men Puma har valgt at gå i den stik modsatte retning, og udgiver støvler med friske ”sommer”-farver. En komplet orange overdel på den nye Future 19-1 silhuet, som med dens nye imprægneret mønster, skaber nærmest en kunstnerisk fodboldstøvle. Udover den fremtrædende orange overdel, har støvlen fået små indspark af turkisblå, som bl.a. ses på støvlens tunge, hæl, inderside, Puma-logo og sål. Farvekombinationen og den nærmest glas-lignende sål, skriger friskhed, sommer og frække driblinger.

Puma Future 19.1 ”Power Up” – Teknologi

Udover det opgraderede udseende, har Puma også pumpet den nye Future-støvle med en masse ny teknologi. Puma har kombineret NETFIT og den nye 3D HAVOC FRAME ind til et lag, som er opnået ved at væve det sammen i en evoKNIT PRO overdel, som bringer foden tættere på bolden, og dermed giver et bedre touch og stabilitet. Derudover er Future-støvlen også udstyret med en ergonomisk vævet sok, som giver spilleren et tætsiddende og stramt fit, som dermed giver de bedste forhold for ens ankel. Den velkendte snøringsteknologi: NETFIT, som består af de små huller på støvlens yderside, giver spilleren mulighed for at personliggøre sin snøring af støvlen. En afsluttende detalje er ydersålen, som er lavet med RAPIDAGILITY, som gør støvlens væsentlige lettere, og dermed hurtigere.

Puma ONE 19.1 ”Power Up” – Udseende

Den nye Puma ONE generation ligner meget sig selv, dog er dens nye ”Power Up”-udgave, værd at snakke om. ONE-støvlen har en sort overdel, med en turkis/lyseblå lædersnude og sål, som hermed skaber et lys-mørkt, kontrastbillede. Det velkendt Puma ONE-logo er blevet præget med en frisk rød farve, som springer ud grundet den mørke baggrund. Udover de tre markante farver, har ONE-støvlen også et rødt støv-mønster, som ses på støvlens hæl og bagdel. I helhed er den nye Puma ONE-støvle et frisk pust blandt de mange sorte fodboldstøvler, og udstråler sjov og ballade med sin farvekombination.

Puma ONE 19.1 ”Power Up” – Teknologi

Den nye Puma ONE generation vedligeholder den gamle silhuet, dog med få opgraderinger. En superblød K-læder, er blevet implementeret i støvlen, og anvendt på støvlens vigtigste overflade, som hermed reducerer støvlens vægt, og øger komforten. Selve støvlens fit er blevet opgraderet med FUSEFIT og kombineret med støvlens evoKNIT-sok, som dermed øger støvlens stabilitet og behagelighed omkring anklen, og giver flere snørings-optioner. En sidste detalje er den nye RAPIDSPRINT-sål, som øger trækkraften, og muligheden for at accelerer hurtigere ved skarpe vendinger.

Release

Den farverige Puma ”Power Up” pack, kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible