Pumas sidste pack i 2018, er en ren hyldest til fodbolden og fodboldspillerne. En æstetisk flot Puma pack, som består af de to førende modeller – Puma ONE og Puma Future. De to nye Puma udgaver vil blive set på fødderne af topspillere som f.eks. Sergio Aguero, Vincent Kompany, David Silva og Oliver Giroud.

Puma ONE 19.1 – Glory Pack

Den nye Puma ONE har en ekstrem iøjnefaldende ydre, da den primært er dækket af en rosaguld farve. Det sorte Puma symbol, og den sorte indersok, bliver fremhævet grundet den lyse rosaguld ydre. Støvlens sål er, ligesom støvlens overdel, dækket med en metallisk rosaguld, som fuldfører støvlens æstetisk tilfredsstillende tema.

Puma Future 2.1 – Glory Pack

Ligesom Puma ONE, så har Puma Future støvlen også fået en rosaguld-makeover. En sort og mørkegrå farvenuance, ses på støvlens overside og frontside, mens den lyse rosaguld farve, ses på støvlens bagside og hæl. Den lyse farve fremhæver det ikoniske sorte Puma-logo, på støvlens hæl. De mørke og lyse farver skaber i helhed en fed effekt, som fuldføres af den metalliske rosaguld-sål.

Puma “Glory Pack“ Release

Den nye Puma ”Glory Pack” kan købes fra den 26. december hos Unisport.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE