Puma har med deres ny støvle, Puma Future 18.1 NETFIT, taget fodboldverden med storm. Den nye NETFIT-teknologi, som giver dig mulighed for at snøre din snørebånd efter eget behov, giver et helt nyt aspekt til fodboldstøvle-verden. Derfor er det også kun naturligt, at de forsætter med at promovere deres smukke kreering ved hjælp af nye øjeifaldende colorways.

Texture Pack

Den nu velkendte Puma støvle ifører sig et helt nyt udseende i form af Puma’s nye ”Texture pack”. Den gule pangfarve udskiftes med en noget mere afdæmpede blanding af orange, rød, hvid og sort. Selve støvlens tunge, bagside, Puma logo og signaturer Puma stribe beklædes med en frisk orange farve, hvorimod støvlens fulde overdel præges af en fræk og tekstureret blanding af hvid og sort, som udstiller støvlen med et safari agtigt look.  Hertil flyder støvlens overdel over i en atter tekstureret underdel, hvor den hvide og sort farve erstattes med en sammensætning af sort og rød.

Model: Puma Future 18.1 NETFIT
Tilgængelig Hos. Unisport.dk

Samme Teknologi

Trods den nye colorway, så er Puma Future 18.1 NETFIT støvlen stadig i besiddelse af samme teknologi, som dens originale release. NETFIT-teknologien er stadig at finde i støvlen, hvilket giver mulighed for at du kan snøre støvlen efter eget personligt behov og kreativitet. Derudover er evoKNIT-ankelsokken også stadig til rådighed, og hermed øger komforten via et tætsiddende og bekvemt fit. Til sidst er støvlen stadig inkorporeret med den innovative Pebax-hybridydersål, som tilbyder forøget stabilitet og fleksibilitet.

Model: Puma Future 18.1 NETFIT
Tilgængelig hos: Unisport.dk

Du kan købe Puma Future 18.1 NETFIT, Texture Pack hos Unisport nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Soccer Bible