Frem mod sommerens VM-slutrunden har vi set et kapløb mellem de største sportsbrands. Et kapløb, hvor der kæmpes om at have de mest aktuelle fodboldstøvler, som fodboldstjernerne skal bære i Rusland. Puma kommer nu med sit bidrag i form af spritnye generationer af siloerne Future og One. De to støvler udgives i en fælles VM-pakke kaldet Puma Illuminate Pack, der har fået farverne af turkis og lilla.

Puma Future 2.1 Illuminate Pack

Vi kan glæde os til at se den nye Future 2.1 på fødderne af Antoine Griezmann til sommerens VM. Griezmann er frontperson i Pumas markedsføring af støvlen, og hans spillestil må da også siges at være som skabt til Future-siloen. Future udtrykker fart og energi og er med sin NETFIT-teknologi perfekt til den spilleren, der har behov for den optimale stabilitet i sine angrebsudfordringer. Den nye generation af Future bygger i høj grad på succesen fra første generation af støvlen, som blev udgivet i 2017. Derfor indeholder Future 2.1 også kun nogle få opgraderinger i forhold til forgængerne. Puma har valgt at bevare Futures unikke NETFIT-teknologi, der består af et net placeret som en del af støvlens overdel, gør det muligt at opnå en individuelt tilpasset snøring. Det betyder at du selv kan skabe det helt perfekte lockdown til din fod. Støvlens væsentligste opgradering findes ved dens evoKNIT-sok, som er blevet forstærket og samtidig har fået en anden udskæring om anklen. Det betyder, at der forekommer bedre støtte ved hurtige bevægelser, så man får et godt fit.

Puma ONE 1 Illuminate Pack

Illuminate Pack indeholder udover Future 2.1 også tredje generation af Puma One. En støvle der under VM 2018 vil blive båret af angribere som Sergio Aguero og Oliver Giroud. Den nye version af One er mere strømlinet, let og har et heftigere udseende end forgængerne. Hvor man førhen nemt kunne tænke Puma One som en forsvarsstøvle, har støvlens design- og teknologiopdateringer gjort, at den nu i højere grad henvender sig til angribere. Som de tidligere generationer er One 1 udstyret med en blød og tynd mikrofiberoverdelen. Støvlens touch sikres gennem 3D prikker, der skaber en overflade med et bedre greb i bolden. One 1 har hentet inspiration fra Future, hvilket ses ved den nye evoKNIT-sok, der gør det muligt at snøre sine snørebånd på flere forskellige måder. Støvlen udkommer med en letvægts Rapidsprint ydersål, der er med til at reducere støvlens samlede vægt, og som samtidig bidrager til utrolig stabilitet gennem sin knopfiguration.

Release

VM-støvlerne Puma Future 2.1 og Puma One 1 er udkommet og kan købes hos Unisport.dk.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible