Pumas nye pack-udgivelse inkluderer både støvler fra ONE- og Future siloerne. Puma ‘Frenzy’ Pack er lavet i grønne og blå farver, der skal lede tankerne hen på foråret. Du kan forvente at se de spritnye støvler i aktion allerede i denne ugens Champions League kampe, hvor flere store stjerner formentlig vil iføre sig de nye versioner af ONE 18.1 eller Future 18.1.

ONE-støvle med utroligt fit

’Frenzy’ packens Puma ONE 18.1 udkommer med en grøn overdel, mens evoKNIT-sokken er i en blå nuance. Overdelen er lavet af et stykke let og smidigt præmium kængurulæder, der giver en tæt kontakt mellem støvle og bold. Samtidig skaber læderet et supportende og tætsiddende fit, så oplever god stabilitet i støvlen. Den grønne overdel er beklædt med en Puma Formstripe og logo i hvid, mens overdelen bagerste del ved indgangen til foden har bølgende striber i samme blå nuance som evoKNIT-sokken. Dette skaber en god og naturlig overgang mellem overdelen og evoKNIT-sokken. Med den lette og fleksible Pebax ydersål sikrer Puma ONE 18.1 fuld udnyttelse af din fart, således du oplever optimal kraftudnyttelse ved dine accelerationer. Puma ONE 18.1 er således designet til at forbedre din hurtighed, boldføling og ikke mindst give dig en utrolig tæt og komfortabel pasform, så du hele tiden kan føle dig i fuld kontrol.

Model: Puma ONE 18.1
Tilgængelig hos: Unisport

Oplev NETFIT-teknologien med Future

Den nye udgave af Puma Future 18.1 er lavet i en kombination af grøn og blå farver, hvilket skaber et farverigt og friskt look. Future 18.1 er særligt kendt for sin NETFIT-teknologi, der giver dig muligheden for at snøre dine støvler præcist, som du ønsker. Herved kan du således selv kontrollere hvor på foden, der skal være mest støtte og ændre på graden af støvlens lockdown. Puma Future er ligesom ONE udstyret med en evoKNIT-ankelsok, der giver et tætsiddende og komfortabelt fit. Det soklignende fit sikrer at kontakten mellem fod og støvle er i top, så du oplever fuld bevægelsesfrihed. Puma Future 18.1 afsluttes med en Pebax-hybridydersål, der er udstyret med særlige torsionsbarer, hvilket skaber den rette kombination af stabilitet og fleksibilitet.

Model: Puma Future 18.1 NETFIT
Tilgængelig hos: Unisport

Du kan forudbestille de nye udgaver af Puma ONE 18.1 og Puma Future 18.1 på Unisport.dk.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport