Puma vil, ligesom adidas og Nike, være en del af det sorte fodboldstøvle-trend, som har præget denne sommer. Puma har med deres nye ”Eclipse” pack, introduceret temaet ”solformørkelse”, som bliver set igennem små unikke detaljer på de to nye Puma støvler i packen.

Puma Future 2.1 ”Eclipse”

Den nye Puma Future 2.1 støvle, er med sin, nu velkendte, snørebånds muligheder, tilbage, iført et sort ydre. Eclipse-udgaven af ”Griezmann”-støvlen, er yderst simpel, da den dens overdel er farvebelagt med sort, mens den eneste anden farve, ses på støvlens Puma-logo, som fremhæves med dens sølvfarve.

Puma One 19.1 ”Eclipse”

Modsat Puma Future støvlen i den nye Eclipse-pack, så er Puma One 19.1 ”Eclipse” spækket med detaljer, som fremmer ”Eclipse” temaet. En kombination af sort, som er den gennemgående farve i den nye Puma pack, og den grå farve som repræsenterer månen der skaber solformørkelsen, skabes den nye Puma One støvle i Eclipse-packen. De grå-detaljer som fremhæves grundet den sorte overflade, ses på støvlens evoKNIT-sok, omridset på støvlens logo på ydersiden og sålen.

Release

De to nye Puma støvler som danner den nye ”Eclipse” pack, kan købes lige nu på unisport.dk 

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible