Thomas Delaney er denne sommer blevet en del af de ”sortgule”, og skal prøve at hjælpe dem med, at vinde det tyske mesterskab. Udover adskillige nye sommertransfers, så har Dortmund også fået nye fodboldtrøjer til den nye sæson, bl.a. en ny Puma udebanetrøje, som udstråler kynisme og streetlook.

Gul & Sort

Den nye Dortmund udebanetrøje består af en fantastisk kombination af to farver: sort og gul. Fra midten af trøjen og ned, er trøjen blot en simpel sort, dog består trøjens overdel af et mønster af sorte og gule streger. Det miksede sort-gult mønster på trøjens overdel, fremhæver de øvrige gule detaljer på trøjen: Puma logoet og Dortmund logoet. Den mest fremtrædende detalje på den nye udebanetrøje, er dog ærmerne, som med sin markante gule farve, er det første man ligger mærke til, når man ligger sine øjne på trøjen. Alt i alt er den nye Dortmund udebanetrøje en fodboldtrøje der både kan iføres på og udenfor banen.

Release

Den nye Puma Dortmund 2018/19 udebanetrøje kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible