Puma har ud af det blå udgivet en spritny pack, som fokuserer på angrebet. De fleste fodboldfans ser fodbold pga. af målene, og for at øge chancen for mål i de kommende kampe, har Puma givet deres ”star-lineup” et par nye støvler, som er kyniske og stilrene.

Puma Future ”Attack Pack”

Angreb er temaet i den nye Puma pack, og dermed er farverne anvendt på støvlerne, også nøje udvalgt. Puma Future støvlen har en hvid hæl og side, mens støvlens primære farve består af en camo-grøn med et indspark af sort på støvlens snude. Alt i alt bliver støvlens farvekombination kaldt ”Digital-camo”, hvilket er inspireret af militæret, og deres spidskompetencer, som består af angreb og strategi. Den nye Puma Future støvle vil kunne ses i weekendens kampe, hvor bl.a. Suarez, Griezmann og Reus, vil gå på banen i ført den offensive og kyniske støvle.

Puma One ”Attack Pack”

Den anden støvle i den nye Puma pack, er den velkendt Puma One, som farvemæssigt står i stærk kontrast til Future-støvlen. Sammenlignet med Future-støvlen, er Puma One ”Attack” meget lys, grundet den hvide farve, der dækker hele støvlens base. Dog ses den førnævnte ”camo-grønne” farve også på One-støvlen, ved bl.a. støvlens evoKNIT-sok og omridset på Puma formstriben. For at fuldføre ”digital-camo” temaet, har den nye One-støvle et camouflagemønster på undersiden og hælen. Hvis du vil se den nye Puma One støvle i aktion, så skal du holde øje med Aguero, Balotelli og Lukaku i weekenden.

Release

Hvis du vil iføre dig en af de nye Puma støvler i den nye ”Attack Pack”, så kan de købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible