Under VM i 1998 løb legender som Zinedine Zidane og David Beckham iført adidas Predator Accelerator. Faktisk endte Zidane med at afgøre VM-finalen i støvlerne. adidas har nu valgt at udgive et remake af den ikoniske støvle.

Design

Den nye udgivelse af Predator Accelerator er meget tæt på den originale version både hvad angår design og teknologi. Støvlen er lavet i den klassiske farvekombination af sort, rød og hvid. Overdelen er udarbejdet i et stykke blødt K-læder, hvor de velkendte adidas striber svinger på både yder- og inderside af støvlen. Derudover er støvlens ikoniske røde fold-over pløs identisk med den originale model fra 1998. Så selve Predator-looket har adidas ikke pillet ved. Der findes dog en væsentlig teknologisk opdatering, da 2018-versionen af Predator Accelerator udkommer med en forbedret Sprintframe sål. Opdateringen giver en lettere og mere lavprofil støvle, der således kan begå sig til nutidens hurtigspillende fodbold.

Predator udenfor banen

Med adidas’ samlede Predator-udgivelse får du også muligheden for at iføre dig Predator-stilen, selvom du ikke er på grønsværen. Adidas har nemlig lavet to par sneakers, der har samme overdel som støvlen. I Predator Accelerator sneakers får du samme old school look som fodboldstøvlerne fra 1998. Det er dit valg om du vil bruge Predator Accelerator på banen eller i gaderne.

Release

Der er et begrænset antal af både støvler og sneakers, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i et par. Du kan købe adidas Predator Accelerator hos adidas eller Unisport nu.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible.com