Det er efterhånden gået hen og blevet lidt af en tradition, at Nike udgiver en ”Pitch Black” fodboldstøvle kollektion – i hvert fald har de ikke snydt os i år. Den nye Nike Football Pitch Dark Pack, er netop releaset hos Nike Store, og indeholder en række af de mest populære fodboldstøvler. Dog forventes det ikke, at vi kommer til at se meget til støvlerne i de største ligaer i Europa, da de fleste professionelle fodboldspillere vil skifte til den nye Nike Solar Flare kollektion, som først releaser den 10. juli 2017.

Nike Mercurial Superfly V – Black / White / Dark Grey / University Red

Den første støvle i Nike Football Pitch Dark Packen er den velkendte Nike Mercurial Superfly V, som denne gang er iklædt en lækker sort, hvid og rød farvekombination. Der er ingen tvivl om, at denne fodboldstøvle bliver en af de mest populære i packen.

Nike Magista Obra II – Laser Orange / Black / White / Volt

Packen indeholder også et par Nike Magista Obra II støvler, som kommer i et gennemgående sort og hvidt design, hvortil man finder turkis detaljer på knopperne.

Nike Hypervenom Phantom III – Black / White / Electric Blue

Nike Football Pitch Dark Pack ville ikke være fuldendt, hvis ikke der var et par Nike Hypervenom Phantom III fodboldstøvler. Denne gang er den tekniske angrebsstøvle pakket ind i en sort overdel med tilhørende hvidt Nike Swoosh. For at give overdelen en anelse kontrast er støvlens Flywires og nogle af knopperne farvet i en lækker Electric Blue farve.

Nike Tiempo Legend VII – Black / White / Metallic Gold

Slutteligt finder vi den altid populære og ikoniske Nike Tiempo Legend VII. Desværre bliver denne fodboldstøvle ikke udgivet med resten af Nike Football Pitch Dark Packen. Her må man vente til den 10. juli 2017, hvor den releaser side om side med den nye Solar Flare Pack.