De røde djævle fra Manchester har fået en sløv sæsonstart på Premier League. Klubben er i skrivende stund placeret på en skuffende 10. plads efter fire kampe, og Mourinhos tropper er således allerede under pres fra deres fans. Nu kan fansene dog glæde sig over en ny og opsigtsvækkende udebanetrøje. Manchester United vil nemlig for første gang i klubbens historie løbe på banen i en pink udebanetrøje.

Manchester Evening News

adidas Manchester United 2018/19 Udebanetrøjen er ikke bare pink for synets skyld. Farven er valgt for at hylde lokalavisen, Manchester Evening News, som havde samme lyserøde papir, som altså nu bruges til denne sæsons udebanetrøje. Avisen blev, indtil den lukkede i 2007, læst af stortset hele Manchester Uniteds fanbase, som derfor formentlig vil være begejstret over farvevalget. Det er dog ikke første gang, at adidas lancerer en pink spillertrøje. adidas har tidligere haft stor succes med udgivelser af pink spillertrøjer til blandt andre Juventus og Real Madrid. adidas kan håbe succes gentager sig med lancering af Manchester United 2018/19 udebanetrøje. Manchester United optrådte første gang den nye udebanetrøje i weekenden mod Burnley, hvor det lykkedes at vinde 2-0. Trøjen er lavet efter en klassiske adidas skabelon, hvor grundfarven her er pink. Striberne over skuldrene er ligeledes pink, men i en mørkere nuance. Derudover er trøjens detaljer sorte, hvilket betyder, at adidas logo er sort. Manchester Uniteds logo er lavet i en simplificerede sort udgave, der er med til at skabe et enkelt og stilfuldt look.

Release

Du kan købe adidas Manchester United 2018/19 Udebanetrøje hos adidas.com fra torsdag den 13. september.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible