OFF-WHITE designer, Virgil Abloh og Nike, teasede tidligere på året en Nike VaporMax kollaboration med den nye Mercurial Vapor 360 som den anvendte silhuet på skoen. Dette samarbejde mellem Virgil Abloh og Nike Mercurial er langt fra færdigt, da Nike netop har præsenteret deres seneste kollaboration i form af en OFF-WHITE x Nike Mercurial Vapor 360, som tager fodboldstøvle-design til et helt nyt niveau.

Designet

Den nu velkendte, men stadig friske, Nike Mercurial Vapor 360, er støvlen som præges i denne kollaboration. Støvlen beholder sin orange farve, som kendt fra det originale release, dog ændres farven en smule, da den orange farve i denne kollaboration ses en smule lysere end sin forgænger. Derudover spredes den lyse orange farve til hele støvlen, hermed ment at støvlens bund også fremstår orange, fremfor blålig. Oveni i dette mindre farveskift, er Nikes Swoosh også blevet ændret fra værende mørk til en klassisk stilren hvid. Swoosh’et ses ovenikøbet på siden af støvlen, fremfor på overfladen.

Model: OFF-WHITE x Mercurial Vapor 360
Tilgængelig hos: Nike.com

Design forsat

Udover de små farveændringer, og re-placeringen af Swoosh’et, så er de hovedsagelige ændringer de adskillige OFF-WHITE etiketter og hvid/blå prikker på støvlens inderside og yderside. Etiketterne som ses på støvlen beskriver de forskellige område på støvlen, f.eks. ”KNIT”, ”LOGO” og ”LIMITED EDITION” som ses uden på tungen af støvlen. Alle disse etiketter er selvfølgelig skrevet med den velkendte OFF-WHITE skrifttype. De hvide og blå prikker, som udgør en stor del af støvlens design, repræsenterer temaet ”eye-coordination”. Prikkerne viser hver især optimale steder man kan skyde til bolden, om det er et skruet ydersideskud, eller en lang kontrolleret inderside aflevering.

Model: OFF-WHITE x Nike Mercurial Vapor 360
Tilgængelig hos: Nike.com

Kylian Mbappé

For at skabe ekstra meget hype omkring den nye støvle, så har Nike valgt at anvende franske PSG superstjerne Kylian Mbappé som deres ansigt ud af til i denne kampagne. Mbappé skal hermed introducere den nye støvle ved at ifører sig den til hjemmebanekampen den 31. marts mod selveste Monaco på Parc des Princes. Det skal dog lige nævnes, at Mbappé ikke ifører sig selve Nike Mercurial Vapor 360, men derimod en Nike Mercurial Superfly model special lavet til ham af Virgil Abloh. Ideen er dog stadig, at Mbappé skal reklamere for den nye ”lo-cut” model og samarbejdet mellem OFF-WHITE og Nike.

Release

OFF-WHITE x Nike Mercurial Vapor 360 udkommer den 31. marts på Nike.com, samme dag som Mbappé kommer på banen iført sine limited Mercurial Superfly støvler. Derudover vil der bliver udgivet et begrænset antal til bestemte butikker den 5. april.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible