Nu er der ikke længe til at FIFA 18 udkommer. Mange venter sandsynligvis med længsel på, at kalenderen skriver d. 29. september, hvor spillet lander i butikkerne. I forbindelse med denne begivenhed har Nike i samarbejde med EA SPORTS designet Nike X EA Sports Hypervenom 3 Limited Edition. Nike følger således op på sidste års succes, hvor man udgav en Mercurial model i samarbejde EA SPORTS i forbindelse med udgivelsen af FIFA 17. Støvlen blev udsolgt på rekordtid og var en kæmpe succes.

Samarbejdet med EA SPORTS ses blandt andet i støvlens udseende. Udover EA SPORTS’ logo som er placeret på hælen, er støvlens overdel også inspireret af spilvirksomheden. Støvlen er beklædt med lysende neongul Flyknit overdel. Halvdelen af oversiden er udsmykket med en mosaik af sorte polygoner, der tilsammen skaber et unik grafisk udtryk for denne Hypervenom-model. Derudover bærer støvlen en iriserende sålplade, der med sit glimtende design fuldfører støvlens look. Derved repræsenterer designet det unikke samarbejde mellem de to sportsgiganter.

Nike X EA Sports Hypervenom 3 har faktisk spillet en væsentlig rolle i udviklingen af det nye FIFA-spil. Nike har nemlig udstyret støvlen med Real Player Motion Teknologi, som er den teknologi EA SPORTS har anvendt til at skabe spillernes bevægelser i FIFA 18. Ved brug af filmoptagelsesteknologien er det lykkedes at udvinde data fra virkeligheden, således spillernes bevægelser kan imiteres præcist i FIFA 18’s gameplay.

Nike X EA Sports Hypervenom 3 kan købes på NIKE.COM fra den 25. september kl.18:00. Eftersom støvlen er en Limited Edition, vil den release i et begrænset antal. Der vil være 3000 par i voksenstørrelse og 1000 par i juniorstørrelse tilgængelig. Så du skal være hurtig, hvis du vil have fingre i et par.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Billeder fra Nike og Soccerbible