En af årets største fodboldbegivenheder, Champions League finalen, nærmer sig. Kampen bliver spillet lørdag den 3. juni 2017 på Millennium Stadium i Cardiff. Her tørner topholdene Juventus og Real Madrid sammen.

I den anledning har Nike sendt en ny ”Time To Shine” pack på gaden, som indeholder 4 forskellige fodboldstøvler. Det drejer sig om: Nike Magista Obra II, Nike Tiempo Legend VI, Nike Hypervenom Phantom III og Nike Mercurial Superfly V.

Nike Mercurial Superfly V Time to Shine Pack

Denne støvle kommer uden tvivl med det mest iøjnefaldende design af alle fodboldstøvlerne i packen. Nike Mercurial Superfly V Time to Shine Pack kommer med et moderne design i marineblå, orange og sølv.

Nike Hypervenom Phantom III Time to Shine Pack

Den populære angrebsstøvle kommer med et lækkert design bestående af en halv overdel i orange og den anden halve i marineblå.

Nike Magista Time to Shine Pack

Designet på Nike Magista Time to Shine Pack støvlen er en anelse mere afdæmpet. Her får man en støvle, som er iklædt en dyb blå farve, hvortil man finder detaljer klædt i orange, sølv og volt.

Nike Tiempo Legend VI Time to Shine Pack

Der er heldigvis også noget for dem, som gerne vil have en mere klassisk støvle. Nike Tiempo Legend VI Time to Shine Pack kommer med en helt igennem lækker farvesammensætning bestående af marineblå, orange og et markant sølvfarvet Nike Swoosh på siden,

Hele den nye Nike ”Time To Shine” pack kan nu købes hos Nike Store.