Det legendariske og brasilianske fodboldikon, Ronaldinho, er for længst stoppet, men hans minde vil forevig blive husket. Ronaldinho var en sand mester på fodboldbanen, med sine mange brillante driblinger, sine frække finter, og sit ikoniske spillertal, nr. 10. Nike har endnu engang valgt at hylde Ronaldinho, ved at lancerer en limited edition Tiempo Legend fodboldstøvle, der både udstråler nostalgi og simplicitet.

Hvid og Guld

Den nostalgiske, limited edition, Tiempo Legend 7 10R, er en re-release, er den klassiske 2005 Air Legend Tiempo, som er velkendt for sin hvide k-læder overdel, og det iøjnefaldende læder guld swoosh. Den ”nye” Tiempo Legend 7 10R har helt samme egenskaber, med den hvide læder overdel, og det markante guld swoosh, derudover ses der andre guld-detaljer på hele støvlen, som bl.a. tungen, hælen og dele af støvlens underdel. Udover at være guld, har støvlens underdel en sølv-nuance, som giver støvlen et unikt look. Hvis folk ikke ved, at det er en Ronaldinho-støvle bare ud fra den klassiske farvekombination, så har Nike også valgt at inkludere det velkendte 10R (Ronaldinho, Nr. 10) branding, som ses på støvlens tunge. Alt i alt er den limited edition Tiempo Legend 7 10R, en fuld ud klassisk og nostalgisk støvle, der stadig til den dag i dag, skaber noget respekt på fodboldbanen.

Release

Den nye limited edition Tiempo Legend 7 Elite 10R, kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible