Det er ikke længe siden, at Nike introducerede den nye Nike-model: PhantomVSN. Den nye Nike støvle blev først udgivet i en hel sort farve, navngivet ”Black Op”. Nike fuldfører nu denne sorte PhantomVSN introduktion, ved at udgive deres nyeste ”Stealth Ops” pack, som indeholder 3 støvler udover den sorte Nike PhantomVSN, alle naturligvis i en kynisk sorte farve.

Mercurial Superfly 360 ”Stealth Ops”

Mercurial Superfly 360 er blevet givet, ligesom sine med Nike-støvler i den nye pack, en komplet sort makeover, som udstråler kynisme, simplicitet og frygt. Superfly-modellen er med sin flade overflade og dens gråsorte Nike-logo blevet den, måske, mest ”stealthy” af alle støvlerne i denne nye pack.

Hypervenom 3 ”Stealth Ops”

Hypervenom-støvlen er med sin tekstureret overflade en smule mindre ”Stealthy” end, f.eks. Superfly-modellen. Dog er dens udseende i helhed, ganske tilfredsstillende, da den sorte farve og de få grå detaljer, klæder de fleste fodboldstøvler. Hypervenom-støvlen udkommer desuden i en low-cut udgave, til dem der ønske endnu mere minimalisme.

Tiempo 7 ”Stealth Ops”

Tiempo-støvlen er med sin rillede overflade, og den sorte farve i komplement, den støvle der udstråler mest ”klassisk” fodboldstøvle. Det grå Nike-swoosh er bare en ekstra lækker detalje, som supplerer Tiempo-støvlen i helhed.

PhantomVSN “Black Ops/Stealth Ops”

Som nævnt i en forrige artikel, så er den nye Nike støvle model, PhantomVSN, erstatningen for Magista-støvlen, og dens første colorway var ”Black Ops”, som var en komplet sort støvle.

Release

Alle fire støvler fra den nye Nike ”Stealth Ops” pack, inkluderende PhantomVSN ”Black Ops” kan købes lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Unisport.dk & Soccerbible