En 10-årige stime blev fornyelig brudt, da Luka Modric vandt FIFA’s ”The Best” pris. Siden 2008 har Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, skiftevis vundet den prestigefyldte pris, som verdens bedste fodboldspiller. I år var dog en undtagelse, da det var en tæt kamp mellem Ronaldo, Salah og Modric, som i sidste ende endte med, at Modric vandt.

Luka Modric

Den kroatiske midtbane, som til daglig tryller på Real Madrids midtbane, har i mange år været genkendt, som en af verdens, hvis ikke den bedste, midtbane i hele verden. Han har nu tre år i træk, assisteret Real Madrid i at vinde Champions League, og derudover også været med til, at levere flotte resultater i den spanske La liga. Trods disse flotte anerkendelser, og bedrifter, så vil Modric’s 2018 hovedsageligt blive husket for, hans vanvittige flotte præstation ved VM 2018. Modric styrede et stærkt Kroatien hele vejen til nationens første finale, hvor et dog stærkere Frankrig, slog dem. Trods nederlaget, blev Modric beæret med den flotte pris, som VM’s bedste, også kendte som den gyldne bold. Alle disse storbedrifter kulminerede dog, da Modric fornyelig vandt prisen som verdens bedste fodboldspiller i år 2018, en pris som en midtbane ikke har vundet, siden 2007, hvor Kaka vandt den.

Mercurial Vapor ”Luka Modric”

Når man som fodboldspiller opnår en så stor ære, som at bliver anerkendt, som verdens bedste, og bryder et årtis dominans af Ronaldo og Messi, så er det også kun på sin plads, at man får sin helt egen, og personlige fodboldstøvle. Nike har præsenteret en speciel-edition Mercurial Vapor, som er special lavet til Modric. Den velkendte Mercurial Vapor-støvle, har fået en fuld makeover, hvor det blot er dens ydre der har fået en transformation. Den nye personlige ”Modric” Mercurial, har fået et krom-belagt ydre, som dækker hele støvlen. Støvlen er superunik, og skal ikke beskrives, men blot nydes visuelt. Da støvlen er special lavet til Modric, eksisterer der kun et par, og den vil derfor ikke blive udgivet.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible