En stor fodboldstjerne stoppede for nyligt sin karriere. Den brasilianske boldkunstner Ronaldinho afslørede tidligere på måneden, at han nu officielt trækker sig tilbage fra livet som professionel fodboldspiller. For at hylde Ronaldinho har Nike valgt at lancere TiempoX Finale 10R City Collection. Heri findes to par signatursko. Fodboldskoen Nike TiempoX Finale 10R findes i to udgaver – en i blå og en i sort. Begge par fås både til indendørs brug og til kunstgræsbaner.

Den blå udgave af Ronaldinhos signatursko henter sin designmæssige inspiration fra begyndelsen af Ronaldinhos karriere. Dengang viste han sine fabelagtige evner frem i den brasilianske liga for klubholdet Grêmio. I Grêmio vandt han sin første store titel i 1999, da han og klubben vandt det brasilianske mesterskab. Samme år lykkedes det også Ronaldinho at debutere på det brasilianske landshold og senere på året score sit første landsholdsmål. Skoene symbolisere derfor året, hvor Ronaldinho blev hele den brasilianske befolknings yndlingsspiller.

Den sorte udgave, Nike TiempoX Ligera repræsenterer et senere tidspunkt i Ronaldinhos karriere. Skoen inspireres af år 2001, hvor Ronaldinho skifter til europæisk fodbold og nærmere bestemt Paris Saint-Germain. Ronaldinho blev imponeret af den franske hovedstad. Netop denne magiske fornemmelse forsøges gengivet i disse sko.

Ronaldinho har gennem sin karriere tryllebundet alverdens fodboldfans med sin evne til at få de største arenaer i verden til at ligne sin skolegård. Ronaldinhos legende tilgang til spillet, hvor han har fået nogle af verdens bedste spillere til at ligne skolebørn. TiempoX Finale 10R er således designet til fodboldspilleren, der får det exceptionelle til at se let ud. Spilleren der har kontrol på kampen og med sit og overblik og utrolige berøringer skaber stabilitet på holdet.

Teknologisk set er TiempoX Finale 10R udviklet, så du oplever den optimale støtte og komfort samtidig med at dens overdel bidrager til et utroligt touch på bolden. Overdelen er udarbejdet i premium kalvelæder uden syninger eller sømme for at skabe de optimale betingelser for din boldkontrol. På skoens inderside findes en særlig polstring, der hjælper til at dæmpe bolden, således du får nogle bedre førsteberøringer. For at gøre skoen åndbar og elastisk er skoens hælkonstruktion udformet i væv. TiempoX Finale 10R har en skum sål, der er stødabsorberende, så skoene i højere grad beskytter muskler og led i knæene mod fuld stødeffekt. Ydersålen findes som sagt både i version til indendørs baner og en til kunstgræs.

Du kan købe TiempoX Finale 10R og TiempoX Ligera IV 10R hos Nike nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Soccer Bible