Nike har præsenteret en frisk ny tredje trøje til den italienske storklub, Roma, som ligesom med Tottenham Spurs’ trejde trøje, involverer et unikt mønster, som repræsenterer byen (Rom) og dens historiske baggrund.

Lupetto

Den nye Nike Roma 2018/19 tredje trøje, er en helt unik spillertrøje, da den udstråler friskhed med sin prangende gule/guld farve. Udover den iøjnefaldende farve, som præger den nye spillertrøje, så er den helt store detalje, mønsteret som ses på trøjens front. Det afdæmpede og vage mønster som præger trøjens front, er forskellige luftfotos af højdepunkter i Roms historie, helt tilbage fra antikken til nu. For at fuldføre den nye trøjes budskab, ”Eternal City”, har Nike, oveni det historiske luftfoto-mønster, valgt at inkorporere den romerske velkendte, Lupetto, hun-ulven, som er et kæmpe symbol for Rom og dets historie, og som også ses på Romas klublogo.

Release

Den nye Nike Roma 2018/19 tredje trøje kan købes fra den 15. september på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible