De kolde vintermåneder nærmer sig, og for at gøre dem lidt mere overkommelige, har Nike valgt at lancere deres nye udgave af Merlin-fodbolden. Den nye fodbold er blevet givet en frisk farve makeover, som vil blive set i de tre største ligaer, Serie A, Premier League og La Liga, den kommende tid.

Hi-Vis Merlin

Trods den nye Nike Merlin bold bliver præsenteret som Premier League bold i denne artikel, så vil bolden også blive anvendt i italienske Serie A og spanske La Liga. Den nye Nike fodbold er identisk til sin lillebror, den ”hvide Merlin” bold, dog er dens ydre blevet givet en markant makeover. En frisk gul farve er den primære base for fodbolden, mens røde og orange indspark, ses på boldens mønster. For at fuldføre det friske ”flamme” mønster, har Nike også inkorporeret et stort rødt swoosh på boldens overflade. For at gøre bolden unik til hver liga den bliver anvendt i, har Nike placeret ligaens logo på bolden. Alt i alt er den nye Nike 2018/19 Merlin Hi-Vis bold, et lys i de mørke kolde kommende måneder.

Release

Den nye Nike 2018/19 Merlin Hi-Vis bold, kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible