Den 21. marts 2018 besluttede Nike sig for at hylde en af de helt store fodboldlegender på hans fødselsdag. Brasilianske Ronaldinho imponerede alle med hans kreativitet, driblinger og ikke mindst flotte scoringer. Disse akkolader skal selvfølgelig æres, og derfor er det også kun passende at fejre hans fødselsdag med en ”genfødsel” af en klassiker.

Inspiration

Hvis man kan huske starten af youtube, så kan man måske også huske den video med Ronaldinho, hvor han ifører sig et par Nike Tiempo legend ”Touch of gold” støvler, hvorefter han banker bolden op på overliggeren gentagende gange. Lige nøjagtigt den støvle, som Ronaldinho ifører sig i den video, er den direkte inspirationskilde til Nikes såkaldte genfødsel.

Model: Nike Premier 2.0 (White/Metallic Gold)
Tilgængelig hos: Prodirectsoccer.com

Legendarisk Design

Trods det ikke er en den samme støvle-model, så er ligheden åbenlys. Nike tager den velkendte ”Nike Premier 2.0” og klæder den i de ikoniske farver hvid og guld. Hermed genskabes Ronaldinho’s signatur støvle, dog med en moderne twist. Den guldbeklædte bund på ”Touch of gold” støvlen, er blevet udskiftet med en simpel hvid bund, som i helhed fremhæver de adskillige guld farvet dele af støvlen. Disse guld-dele inkluderer de adskillige ”swoosh’es” placeret på støvlen, og et markant indstemplet ”Nike” symbol på hælen. Derudover er den genkendelige ”foldede tunge” og det ultra-behagelige kænguru læder, stadig en del af støvlen, hvilket sikrer et tight-fit og et klassisk-look. Hermed fuldendes den komplette genfødsel af en fodboldstøvle-klassiker, som hylder en af fodboldverdens helt store.

Model: Nike Premier 2.0 (White/Metallic Gold)
Tilgængelig hos: Prodirectsoccer.com

Release

Nike Premier 2.0 (White/Metallic Gold) er en stilet og nostalgisk støvle, og hvis du vil have fingrene i den, så kan du forudbestille den nu på prodirectsoccer.com

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible og Prodirectsoccer