De regnfulde og kolde dage ophober sig lige så stille, og fodboldbanerne bliver dermed blødere, og mere mudret. Nike har pga. disse ophobninger, reageret ved at udgive en fantastisk vinterstøvle, i form af silhuetten ”Nike Premier 2.0”, som kan modstå selv de mest mudret fodboldbaner.

Anti-Clog

Nike har i 2018 udgivet en del versioner af den velkendte ”Nike Premier 2.0”, men pga. dens klassiske udseende, bliver man aldrig træt af den. En navy-blå farve dækker hele støvlens overflade, mens hvide detaljer fremhæves grundet den farverige kontrast. De hvide detaljer inkluderer det markante Nike swoosh, tungen og ”NIKE” skriften på støvlens hæl. Hele støvlen er lavet af K-læder, som hermed sikre max stabilitet og komfort. Udover de visuelle kvaliteter, er den nye Nike Premier 2.0 støvle, også udstyret med ”Anti-Clog”-teknologi, som skal hjælpe mod mudret fodboldbaner. Anti-Clog-teknologien ses i form af støvlens sål, som er fremstillet til at sørge for mindre mudder og vådt græs blandt knopperne, hvilket dermed giver bedre grip og følelse mellem støvlen og underlaget.

Release

Den nye vinterklare Nike Premier 2.0 ”Navy” Anti-Clog, kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible