Den klassisk udstrålende Nike Premier 2.0, har i 2018 været igennem adskillige farvekombinationer. Derudover har Premier-støvlen, også set et skift i teknologi, bl.a. med den seneste ”Anti-Clog” udgave, som skulle være med til at skabe en Nike Premier støvle, der kunne anvendes hele året rundt. Den seneste udgave af Nike Premier 2.0 er dog uden tvivl den mest simple, da Nike har valgt at gå ”all in” på en helfarvet fodboldstøvle.

Midnight Navy

Helfarvet, eller triple color, fodboldstøvler ses ikke tit, da det ofte visuelt kan blive for overvældende eller dominerende. Nike har trods dette, valgt at tage deres mest klassiske udseende fodboldstøvle, og givet den en ”triple color” navy makeover, som kort sagt har resulteret i en hel mørkeblå støvle. Alt på støvlen er mørkeblå, lige fra støvlens overdel, swoosh, tunge, Nike skrift, underdel og sål. Da Nike Premier 2.0 har det klassiske læder udtryk, så fungerer den modige beslutning om en helfarvet mørkeblå støvle, og skaber dermed en yderst stilren Nike fodboldstøvle.

Release

Den nye Nike Premier 2.0 ”Midnight Navy” kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible