Et længe rygtet samarbejde forsætter, da Nike for tredje år i træk, udkommer med deres Nike x EA Sports fodboldstøvle. I sidste uge udkom adidas med fire fodboldtrøjer i samarbejde med EA Sports, og nu er det Nikes tur, som dette år har valgt deres nyest model, PhantomVSN, som den der skal repræsentere det unikke samarbejde. Nike PhantomVSN x EA Sports er uden tvivl en af årets fedeste fodboldstøvler, og den vil blive set i aktion på fødderne af velkendte spillere som Bernardeschi, Fran Kirby og Kevin De Bruyne.

Nike PhantomVSN x EA Sports

Nike PhantomVSN-modellen behøver ingen introduktion, da det har været en af Nikes bedste fodboldstøvle-silhuetter i år, og ikke desto mindre, den nyeste. PhantomVSN x EA Sports støvlen er dækket af et blålig refleksivt stof, som er kombineret med et mønster inspireret af PS4 og Xbox spilkontrollers. Tasterne fra både PS4 og Xbox joysticks ses på støvlens overflade, og giver dermed støvlen en komplet gamer-udstråling. Sålen på den nye PhantomVSN er krom, som minder en om den unikke Luka Modric ”Vapor”, mens det fremtrædende swoosh, og støvlens knopperne, er farvebelagt med en purpurrød. En afsluttende detalje, er det gyldne ”EA Sports” logo på støvlens tunge, som hermed fuldfører det unikke samarbejde mellem Nike og EA Sports.

Release

Den nye Nike PhantomVSN x EA Sports kan købes fra d. 12. december på unisport.dk og prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible