Den klassiske og utrolig simple, Nike Premier 2.0, har igennem 2018 været udgivet i adskillige farvevariationer, og i 2019 forsætter det. Nike har startet deres 2019-udgivelser, ved at præsenterer to nye farvevariationer af Nike Premier 2.0 – en klassisk sort/sølv og en tripelfarve rød.

Nike Premier 2.0 ”Sort/Sølv”

Selve modellen behøver ingen introduktion, da den klassiske Nike Premier 2.0, har været en markante del af Nikes år 2018. Den nye ”Sort/Sølv”-variant, udstråler simplicitet, da selve støvlen er dækket af en kulsort farve, som fremhæver støvlens sølv detaljer og indspark. De adskillige sølv-indspark ses bl.a. på støvlens tunge, swoosh, Nike-skrift på hælen og støvlen knopper. Den nye Nike Premier 2.0 ”Sort/Sølv” er alt i alt en utrolig fed og klassisk-udstrålende fodboldstøvle.

Nike Premier 2.0 ”Tripelrød”

Ordet ”klassisk” kunne nemt anvendes på ”Sort/Sølv”-varianten, da de farver typisk minder en om de afdæmpede og klassiske tider i fodboldudstyr, hvorimod den anden Nike Premier 2.0 udgivelse står i stærk kontrast. Hele støvlen er blevet dækket med en blodrød farve, som dermed giver den navnet ”Tripelrød”, da alle overflade er blevet farvebelagt samme blodrøde farve. Støvlen er til den modige fodboldspiller, som tør stikke lidt ud blandt mængden, og iføre sig noget med lidt ”kant”.

Release

De to nye Nike Premier 2.0 støvler kan købes lige nu på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible