Efter en fed ”Always Forward” pack, er Nike nu tilbage med en ny støvle lancering. Den nu velkendte, og vellidte, Nike Premier 2.0 støvle, er nu endnu engang tilbage, med et klassisk retro look, simple detaljer og en stilet farvekombination.

Simple & Afdæmpet

Den nyeste udgave af Nike Premier 2.0, er ved første øjekast en utrolig simple støvle, dog skal man ikke undervurdere den. Støvlen er som altid, lavet af K-læder, som sikrer det bedste touch, men også komfort. Derudover er den nye Premier 2.0 støvle, ikke bare en normal læderfodboldstøvle, da den er fyldt med små nostalgiske detaljer. Tungen er inspireret af klassiske fodboldstøvler som f.eks. Air Zoom Legend II og den ikoniske Ronaldinho ”Touch of Gold”, derudover er støvlens syningsmønster en særlig cadeau til den legendariske 1994 Tiempo Premier. Til slut, er Nike Premier støvlen blevet givet en utrolig afdæmpet, men stilet farvekombination, som består af en komplet sort overdel, og Nike swoosh, med blå indspark på støvlens tunge, hæl, og snørebånd.

Release

Den klassiske Nike Premier 2.0 ”Black/Racer Blue”, kan købes lige nu på unisport.dk og prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible