2018 er et særligt år for både Nike og den spanske storklub, FC Barcelona, da det nu er 20 år siden, at samarbejdet mellem de to parter begyndte. Da det er et jubilæum, så skal det selvfølgelig fejres, hvilket bliver gjort via en limited-edition Nike Barcelona ”20 år jubilæum” spillertrøje.

20 års samarbejde

 I 1998 startede det gode venskab mellem Nike og Barcelona, og siden da har samarbejdet kun blomstret. FC Barcelona har siden 1998, med Nike på deres bryst, vundet 10 spanske mesterskaber, fire Champions League titler og en masse flere trofæer. Nike har igennem de 20 år udstyret Barcelona med adskillige spillertrøjer, nogle bedre end andre, men altid med de ikoniske rød/blå farver i fokus. Da spillertrøjerne hver især har været en vigtig del af Barcelonas historie, har Nike valgt at fejre deres jubilæum, ved at udgive en ”mash-up” spilletrøje, bestående af alle Nike FC Barcelona spillertrøjer igennem tiden. Denne spritnye limited-edition Nike FC Barcelona ”20 års mash-up” spillertrøje, er en unik og historisk fodboldtrøje, som desværre ikke vil blive set på fodboldbanen.

Release

Nike x FC Barcelona ”20 års Mash-up” fodboldtrøje kan købes fra d. 21. november på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible