FC Internazionale Milano, den stor italienske fodboldklub, med de velkendte sort-blå striber, skal endnu engang prøve at frarøve Juventus det italienske mesterskab. For at hjælpe Inter på vej mod toppen, har Nike designet en utrolig unik tredje trøje, som uden tvivl ligger i top 3 indenfor fodboldtrøjer, denne sæson.

Historisk & stilet

Den nye Inter Milan Nike tredje trøje, er en utrolig stilet fodboldtrøje, fyldt med en masse af Milanos historie inkorporeret. Trøjen har en farvekombination af hvid, grå og mørkegrå, farver som tilsammen danner et marmor mønster, som symboliserer Milanos kendte katedral, Duomo di Milano, og dets marmorgulv. Udover marmor-mønsteret, er der også blevet inkorporeret et svagt og forvrænget luftfoto af Milano og dets omgivelser. En sidste historisk detalje, der dog tydelig ses på den nye trøje, er det mørkegrå kors, som repræsenterer Milans by flag, som er Sankt Jørgens (George på engelsk) kors. Nike har oveni i alle disse historiske detaljer, også smidt en hyldest til den velkendte blå Inter farve, via det blå Nike swoosh og Inter fodboldlogo.

Release

Den nye Nike Inter Milan 2018/19 tredje trøje, vil være til rådighed fra den 12 september af, på prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible