I går var en stor aften for fodbolden, da den kroatiske Real Madrid midtbane, Luka Modric, vandt den franske Ballon D’Or, og dermed slutter en æra, hvor Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har domineret. Udover Ballon D’Or, blev der også udgivet den nye Kopa-pris, som blev vundet af den franske superstjerne, Kylian Mbappe. For at hylde disse to verdensstjerner, har Nike udgivet to unikke Mercurial-støvler, med navnet ”Golden Touch”, som skal repræsentere de helt specielle indenfor for fodboldkunsten.

Nike Mercurial Superfly –” Golden Touch”

Begge støvler minder meget om hinanden, og den eneste markante forskel er Nike modellen. Den nye Superfly-støvle er dækket af et fingeraftryk-mønster, og farvebelagt en glitrende sølvfarve, kaldet ”Pure Platinum”. Da støvle udgivelse hedder ”Golden Touch”, har Nike også inkluderet en smule guld i støvlen, som ses rundt om det velkendte swoosh, på støvlens front. En afsluttende detalje, som ses på begge støvler, er et Mercurial ”M”, som er blevet placeret på støvlernes hæl, også som meget passende kunne stå for enten ”Modric” eller ”Mbappe”.

Nike Mercurial Vapor –” Golden Touch”

Vapor støvlen er næsten identisk med Superfly udgaven, da den også er dækket af et fingeraftryks-mønster, og dertil også dækket af en skinnende sølvfarve – Pure Platinum. Vapor-støvlen har også fået et lille indspark af guld rundt i kanten på swooshet, og har som sagt, også et Mercurial ”M” stemplet på hælen. Begge støvler er i helhed nogle helt unikke støvle, som begge udstråler trofæer og pokaler.

Release

Begge Nike Mercurial støvler udkommer i et begrænset antal (1500), og kan købes lige nu på unisport.dk og prodirectsoccer.com

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible