USA’s herrelandshold kom desværre ikke med till årets VM i Rusland, det betyder dog ikke, at USA’s herrelandshold ikke skal have nye spilletrøjer. Nike har netop præsenteret helt nye hjemme- og udebanetrøjer til både det amerikanske herre- og kvindelandshold, og trøjerne stråler af patriotisme og stil.

Hvid og historisk

Minderne om USA’s herrelandshold der ikke kvalificerede sig til VM 2018 i Rusland skal viskes væk, og det skal ske via en spritny spillertrøje. Den nye amerikanske Nike hjemmebanetrøje er en stilren hvid, præget med symbolske detaljer. Syv striber fader i forskellige længder, fra den ene side af trøjen til den anden, ved at gå fra rød til blå, og derefter slutte af i en hvid farve der overlapper med resten af trøjens primære hvide farve. Farvekombinationen og stribe-elementet, skal forstille en moderne fortolkning af det historiske amerikanske flag, og symboliserer fart.

De amerikanske rumrejser

USA elsker deres historie, især når det omhandler højdepunkter, og her kan man ikke komme uden om deres adskillige rumrejser. Disse højdepunkter bliver derfor også repræsenteret i den nye Nike udebanetrøje via en mørk blå farve, som skal symbolisere rummet og NASA. Derudover ses de samme striber, som på hjemmebanetrøjen, dog med den ændring, at de ikke er farvet i de velkendte amerikanske farver, men derimod en lysere blå som fader over i den mørketrøje.

Final touch

En sidste detalje på de fine nye trøjer, kan findes på ryggen via de forskellige navne og spillertal. Typografien er inspireret af amerikanske muskelbil emblemer, hvor der inde i tallene er racer streger og en inkorporering af amerikanske stjerner, som kendt fra det amerikanske flag. Dermed fuldføres den ultimative patriotiske Nike fodboldspillertrøjer.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible