Nikes største udgivelse nogensinde er en realitet. I dag lancerer det amerikanske sportsbrand kollektionen Fire & Ice. En udgivelse, der falder på et tørt sted.   Fodboldinteresserede verden over har nemlig i flere måneder ventet utålmodigt på nyheder fra Nike. Og lanceringen af Nike Fire & Ice må siges at være en kæmpe nyhed, for det er en hel ekstraordinær udgivelse. Den samlede Fire & Ice kollektion rummer hele 178 forskellige nye par støvler, når man vel og mærke medregner forskellige knopsystemer, anti-clogs og prisklasser. Med kollektionen Fire & Ice udgiver Nike to nye farvevarianter af deres forskellige modeller indenfor siloerne Mercurial, Hypervenom, Magista og Tiempo.

Kollektionens to farvevarianter er valgt ud fra to tilgange til fodboldspillet. Designerne har således tiltænkt den røde Fire-støvle til de spillerne, der tør tage en risiko og træffe uventede beslutninger, mens den blå Ice-støvle er for spilleren, der i alle situationer holder hovedet koldt og altid træffer det sikre valg. I forbindelse med lanceringen har Nike derfor udvalgt en række spillere til henholdsvis Team Fire og Team Ice. På Team Fire findes spillere som Alexis Sánchez, Marcus Rashford, Gerard Piqué og Neymar. På modsatte side er spillerne Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Sergio Ramos og Christiano Ronaldo være en del af Team Ice og bære Ice packen blå støvler.

Hvilken type er du? Er du på Team Fire eller Ice. Begge farvevarianter kan nu købes hos Nike. Tag et kig og find den helt rigtige støvle til dig!

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

Billeder fra Soccer Bible