Det spanske storhold, FC Barcelona, ligner et hold der denne sæson, går 100% efter at bryde rivalklubben, Real Madrids, Champions League stime. Messi og co. har fået gode forstærkninger til holdet, og oveni det, har Nike nu også præsenteret en frisk tredje trøje, som vil blive set bl.a. i Barcelonas Champions League kampe.

Light Atomic Pink

Barcelonas nye Nike tredje trøje, er ved første øjekast en meget alternativ spillertrøje, da den ikke just er afdæmpet. Lyserød, eller ”Light Atomic Pink”, som Nike har navngivet farven, dækker hovedsageligt hele trøjen. Den lyserøde base bliver dog kontrasteret i form af en mørkere pink, som ses fra trøjens venstre skulder og ned til trøjens højre bundhjørne. Tværs igennem trøjen, langs den mørke pink farve, ses en diagonal mørkerød linje, som skal repræsentere den velkendte og historisk vigtige, catalanske Avinguda Diagonal gade, som går igennem Barcelona. I helhed er den nye Barcelona Nike tredje trøje et frisk pust, der med sin modige lyserøde udstråling, nok skal blive et hit blandt fodboldfans.

Release

Den nye Nike FC Barcelona 2018/19 tredje trøje, kan forudbestilles lige nu på unisport.dk   

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible