Nike præsenterer nu deres første pack-udgivelse i 2018. Packen hedder Fast Audacious Football, eller bare Fast AF og indeholder Hypervenom, Magista og Tiempo i helt nye farvevarianter. Efter den seneste og succesrige udgivelse af Fire & Ice Pack, er det nu tid til, at vi og de professionelle fodboldspillere trækker i de spritnye orange og grå Nike-støvler. Som navnet antyder kan vi med lanceringen af Nike Fast AF Pack se frem til nogle yderst hurtige versioner af Nikes kendte siloer. Dog mangles Nikes fartstøvle over dem alle, idet Mercurial ikke er at finde i den nuværende Fast AF Pack. Rygtet siger dog, at vi kan se frem til en ny generation af Mercurial, der gerne skulle udkomme den 7. februar 2018. Så følg med her på Saksespark.dk. Vi skal nok holde dig opdateret om sagen.

Indtil da kan vi tage et nærmere kig på de nye og hurtige versioner af Hypervenom, Magista og Tiempo.

Hypervenom Phantom 3

Denne støvle er designet til den eksplosive og fremadstormende spiller, der med sine unikke accelerationer og store bevægelighed kan sætte enhver modstander på plads og skabe chancer på egen hånd. Hypervenom bruges af angribere som Pierre-Emerick Aubameyang og Robert Lewandowski. Støvlen udkommer i Fast AF Packen i en grå/orange version, hvor overdelen er fuldkommen mørkegrå med sorte Nike-logoer, mens støvlens ydersål samt detaljer ved lacedelen er i skinnende orange. Hypervenom Fast AF indeholder samme teknologier som sine forgængere, hvilket betyder, at den forsat giver dig utrolig support, fantastiske spark og optimal udnyttelse af din fart.

Støvlens lette men samtidig stærke Flyknit garnkonstruktion bidrager til en fleksibel og støttende overdel. På overdelen findes elementer til at forbedre dine spark. En særlig Strike Zone er placeret på vristen, hvilket består af små skumpuder, der har en dæmpende effekt ved lav hastighed og en styrkende effekt ved højhastighedskontakt. Dette skaber grundlag for et blødt touch på bolden, men også for et rent og kraftfuldt spark. Hypervenom er udstyret med en Hyper-reactive ydersål, der styrker din fart og adræthed i kampene.

Magista Obra 2

Nike Magista Obra Fast AF udkommer i en lynhurtig farvevariant, hvor støvlens front er mørkegrå, mens hælen er orange ligesom der på hælens yderside også findes orange striber. Magista fås både med og uden Dynamic Fit Collar, som er en del af støvlen, der forsætter op over anklen og minder om en sok. Dette skaber således et soklignende fit, der giver en god og sikker komfort i støvlen. Overdelen er udformet af et enkeltstykke Flyknit, hvor der findes områder med høj åndbarhed og support. Dette gør støvlen mere fleksibel og rar at spille i. Overdelen er behandlet med All Conditions Control teknologi, som er en tynd belægning, der sørger for det rette grip i bolden uanset vejret. Nike har udviklet en let ydersål, der følger fodens naturlige form. Sålen er derfor kurvet efter foden, hvilket giver et tættere og forbedret fit.

Boldbesiddende og bevægelige spillere som Andrés Iniesta og Christian Eriksen optræder til dagligt i Magista. Udover støvlens komfort og gode touch på bolden er Magistas knopfiguration ideelt udviklet til adrætte spiller, der hele tiden forsøger at rykke fra modstanderen og finde den rette afleveringsmulighed. Knopperne sikrer nemlig den nødvendige stabilitet og greb i underlaget. Deudover er knopperne vinklet, så de fungerer som kløer ved accelerationer og retningsskift.

Tiempo Legend 7

Nike Fast AF Pack fuldendes af den klassiske low-key støvle Tiempo Legend. Støvlens overdel er udformet i sort kængurulæder, mens ydersålen er orange. Kængurulæderet giver en glimrende pasform og et godt touch på bolden. Tiempo er konstrueret med en hæl og pløs i Flyknit, hvilket tilføjer elasticitet og støtte. Pløsen er integreret i overdelen, som bidrager med en dæmpende effekt. Nike har udstyret Tiempo med en Hyperstability ydersål, der består af Pebax, og som er udviklet specielt til bevægelser og retningsskift i høj fart. Sålen giver en god fornemmelse af underlaget som i kombination med støvlens knopfiguration sikrer stabilitet ved hurtige vendinger.

Nike Fast AF Packens tre modeller Hypervenom, Magista og Tiempo kan købes i Nike Store nu.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret på nyheder, kommende udgivelser og meget mere.

FORHANDLERE

Billeder fra Nike