Vi er nået til det sidste kapitel i portugisiske verdensstjerne, Cristiano Ronaldos Nike Mercurial støvle serie. Nike har været igennem seks fodboldstøvler, med seks forskellige fortællinger om Ronaldos fodboldhistorie og liv. Det syvende kapitel er nu blevet præsenteret, og med den nye støvle fokuserer Nike 100% på Ronaldos spillertal, Nr. 7.

Nr. 7

Cristiano Ronaldo har gennem det meste af sin fodboldkarriere, spillet med det legendariske spillertal, Nr. 7. Da det næste kapitel i Ronaldos støvle-serie er kapitel 7, og det sidste kapitel, så har Nike valgt at fremhæve syvtallets betydning for Ronaldo. Selve Mercurial-støvlen består af en mørkerød base, som derudover også har et indspark af sølv, som man kan se på støvlens spids, og langs siderne. Inkorporeret i støvlens design og mønster, er små røde 7-taller, som bl.a. bliver fremhævet af den kontrastrige sølvfarve på støvlens snude. De små 7-taller repræsenterer som sagt, Ronaldos spillertal og den store betydning tallet har haft for hans karriere. Som afslutning har støvlen en sort hæl, og derudover også et fremtrædende sort swoosh, på støvlens front. Cristiano Ronaldos signatur, CR7, ses forskellige steder på støvlen, bl.a. på støvlens tunge.

Kapitel 1-6

Trods det er kapitel 7, så pga. det også er sidste kapitel i CR7-serien, har Nike valgt at hylde de seks tidligere støvler, som også har spillet en væsentlig rolle. De seks støvler, og kapitler, har taget os igennem Ronaldos karriere, lige fra Sporting Lissabon, Manchester United, Real Madrid og nu til sidste kapitel. For at ære disse fantastiske kapitler og Mercurial-støvler, har Nike valgt at inkludere de syv kapitlers logoer i den nye støvles sål.

Release

Det sidste kapitel i CR7-serien, Nike CR7 ”Chapter 7” Mercurial, er til rådighed fra den 20. september på nike.com og unisport.dk.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible, Footyheadlines og unisport.dk