Chelsea er med ny træner, nye spillerindkøb og nye spillertrøjer, endnu engang klar til at gå efter Premier League titlen. Den nye italienske træner Maurizio Sarri har stået for at skabe et velspillende hold, mens Nike har stået for at skabe fede trøjer, bl.a. en ny tredje trøje, som Hazard og Co. skal være iført når de træder ind på banen.

Stamford Bridge

Nike har i denne sæson valgt et tema for diverse storklubbers tredje trøje, et tema som involverer et luftfoto-mønster, og fremviser vigtige omgivelser ved hver klub. Tottenham og Atlético Madrid er begge blevet givet en unik og personlig tredje trøje, og nu er det Chelseas tur. Den nye Nike Chelsea tredje trøje, er præget af en kombination af grålige-nuancer, som på afstand blot ligner et tilfældigt mønster, men når man kigger nærmere, så kan man se et luftfoto af Stamford Bridge og dens omgivelser. Den nye Nike tredje trøje, bliver hermed gjort ekstra personlig for Chelsea spillerne. Derudover er trøjen også præget af små detaljer, som det grå swoosh, det sorte/mørke Chelsea logo og en rød stribe i nakken.

NikeConnect

Prikken over i’et på denne nye Nike trøje, er dog den nye teknologi, som er blevet inkorporeret. NikeConnect gør det muligt for brugere og fans, at få adgang til adskillige features, som bl.a. customized produkter og eksklusive oplevelser, blot ved at forbinde ens Nike app med NikeConnect logoet, som i bunden af trøjen.

Release

Den nye Nike Chelsea 2018/19 tredje trøje, kan forudbestilles lige nu på unisport.dk

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible