Nikes første officielle 2019 ”pack” er blevet lanceret, og den indeholder fire lækre fodboldstøvler i form af: Mercurial Superfly, Mercurial Vapor, Tiempo og PhantomVSN. Den nye ”Black Lux” pack er pt. kun tilgængelig i USA, dog bliver de fire nye støvler udgivet i hele Europa, engang i start februar.

Nike Mercurial Superfly ”Black Lux”

Alle fire støvler er blevet give en sort/guld makeover, som skaber et skarpt, rent og kynisk look. Superfly-støvlen er blevet dækket med en kulsort farve, som fremhæver de æstetisk tilfredsstillende guld-detaljer. De adskillige guld-detaljer inkluderer bl.a. de to guld-swoosh – som begge indeholder en guld-sort farvekombination, som skaber et camouflage-lignende udseende – støvlens knopper, og det markante guld ”M”, som ses på støvlens hæl.

Nike Mercurial Vapor ”Black Lux”

Vapor-støvlen er nærmest identisk med Superfly-støvlen, da de deler samme sorte overflade, og udsmykning af guld-detaljer. Den eneste markante forskel er støvlens ankelsok, som ikke ses på Vapor-udgaven. Det giver dermed Vapor-støvlen et slankt og stramt look, som på mange måder, klæder det sort/guld farvevalg.

Nike Tiempo ”Black Lux”

Tiempo-støvlen har ligeledes fået en komplet sort overflade og underdel, og dertil også blevet udsmykket med guld-detaljer. Guld-detaljerne ses bl.a. på støvlens swoosh, knopper og i kanten på støvlens hals. Tiempo-støvlen er med sin velkendte bølge-tekstureret overflade, en smule anderledes, sammenlignet med Vapor- og Superfly-støvlen, da den i stedet for et stramt og kynisk udseende, derimod fremstår en anelse kejtet i kombination med det sort/guld farvevalg.

Nike PhantomVSN ”Black Lux”

Nikes nyeste familiemedlem, og den helt store satsning i 2018, har selvfølgelig også fået en ”Black Lux”-makeover. Sort klæder tydeligvis PhantomVSN-støvlen, noget vi allerede vidste, hvis vi husker tilbage til Nikes ”Stealth” pack fra 2018, som fremviste en flot sort PhantomVSN-støvle. De små guld-detaljer, swooshet og knopperne, er dermed bare prikken over i’et, og bliver fremhævet på flotvis pga. den mørke baggrund.

Release

Den nye Nike ”Black Lux” pack kan købes i Europa fra start februar af.

Sociale Medier

Vi er meget mere end en hjemmeside. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor vi holder dig opdateret på nyheder fra hele fodboldverdenen.

FORHANDLERE

Billeder fra: Soccerbible